ben 2 sunucu alarak bungecord yapmak istiyorum mümkünmü ?
K KingOse Kayıtlı Üye Oyuncu Mesajlar 17 Beğeni 0 1 Ocak 2021 #1 ben 2 sunucu alarak bungecord yapmak istiyorum mümkünmü ?
Furkan Genel Yönetim Yönetici Moderatör Oyuncu Mesajlar 71 Beğeni 8 1 Ocak 2021 #2 1 sunucu tamamen bungeecord sistemi için olmalı, açabilirsiniz.
K KingOse Kayıtlı Üye Oyuncu Mesajlar 17 Beğeni 0 1 Ocak 2021 #3 peki bunun için videonuz varmı hiç bi bilgim yok şuanda bungecordla alakalı
Furkan Genel Yönetim Yönetici Moderatör Oyuncu Mesajlar 71 Beğeni 8 1 Ocak 2021 #4 KingOse' Alıntı: peki bunun için videonuz varmı hiç bi bilgim yok şuanda bungecordla alakalı Genişletmek için tıkla ... Videolar hazırlanıyor.
KingOse' Alıntı: peki bunun için videonuz varmı hiç bi bilgim yok şuanda bungecordla alakalı Genişletmek için tıkla ... Videolar hazırlanıyor.
1 123samet Kayıtlı Üye Oyuncu Mesajlar 2 Beğeni 0 10 Ocak 2021 #6 Furkan' Alıntı: Videolar hazırlanıyor. Genişletmek için tıkla ... videolarınızı bekliyorum merakla sevmeye başladım burayı
Furkan' Alıntı: Videolar hazırlanıyor. Genişletmek için tıkla ... videolarınızı bekliyorum merakla sevmeye başladım burayı