Map Yükledim ama olmadı yardımcı olur musunuz
X XxDark_KillerxX Kayıtlı Üye Oyuncu Mesajlar 8 Beğeni 0 3 Ocak 2021 #1 Map Yükledim ama olmadı yardımcı olur musunuz
Furkan Genel Yönetim Yönetici Moderatör Oyuncu Mesajlar 71 Beğeni 8 3 Ocak 2021 #2 Sorun tam olarak nedir?
X XxDark_KillerxX Kayıtlı Üye Oyuncu Mesajlar 8 Beğeni 0 3 Ocak 2021 #3 Furkan' Alıntı: Sorun tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla ... Mapin oyuna aktarılmadı
Furkan Genel Yönetim Yönetici Moderatör Oyuncu Mesajlar 71 Beğeni 8 3 Ocak 2021 #4 Minecraft Sunucusuna Dünya Yükleme konusunu incelediniz mi? Ayrıca sunucu sürümünüzle dünyanın sürümü aynı sürüm mü?
Minecraft Sunucusuna Dünya Yükleme konusunu incelediniz mi? Ayrıca sunucu sürümünüzle dünyanın sürümü aynı sürüm mü?
X XxDark_KillerxX Kayıtlı Üye Oyuncu Mesajlar 8 Beğeni 0 3 Ocak 2021 #5 Furkan' Alıntı: Minecraft Sunucusuna Dünya Yükleme konusunu incelediniz mi? Ayrıca sunucu sürümünüzle dünyanın sürümü aynı sürüm mü? Genişletmek için tıkla ... Emin değilim bakmam gerek olmadı bir daha map yapacağım
Furkan' Alıntı: Minecraft Sunucusuna Dünya Yükleme konusunu incelediniz mi? Ayrıca sunucu sürümünüzle dünyanın sürümü aynı sürüm mü? Genişletmek için tıkla ... Emin değilim bakmam gerek olmadı bir daha map yapacağım